Dunia yg kelam kabut

By: deney busuk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Jun-2008 06:56 Email | Share | | Bookmark
Introduce to you, The Lonely Pretty Lady



Quote:
Hehehe here she is, my The Lonely Pretty Lady Just finished the ICA exam on last saturday, and i havent thought life would be much this boring without notes and books Main-main dengan matrioshka doll ni. Memang takde kerja sangat2.. This Lonely Pretty Lady ni was given by Nor, kawan yang belajar kat Volgograd, Russia 4 tahun yang lepas. Cepatnye masa berlalu kan?


To be continued..


Sunday, 25-Nov-2007 10:04 Email | Share | | Bookmark
The way you feel it..





Tuesday, 11-Sep-2007 15:48 Email | Share | | Bookmark
Hidup dalam kebizian


Quote:
Macik siap2 nak pegi kelas ni


Oh.. seperti tajuk di atas, hidup makin busy dan busy. tengok sajalah fotopages ni, dah berapa lama tidak di update kan? huhu..

dalam busy2 pon, ade jugaklah skali skala menekan shutter. tapi banyak upload kat flickr sebab senang dan cepat. semalam pon dah dah beli thirsty hippo tu. maklum je lah, lepas ni dah tableh nak tekan2 shutter selalu. exam tinggal 2 minggu je lagi. aduihh.. tak menyempat aaahh.. nak buat cemane, kena jugaklah teruskan hidup walaupon dalam kbizian..

eh ape merepek ni. dah lah. org busy mane sempat nak merepek.

more pictures at http://www.flickr.com/photos/deney


Thursday, 23-Aug-2007 10:40 Email | Share | | Bookmark
Sunathon 2007


First sekali nak cakap, Sunathon mmg best~!!
Quote:
Sunathon ialah majlis bersunat beramai-ramai pada waktu dan tempat yg ditentukan. skema tak definisi dia?


Majlis di buat di SK Endau, Mersing Johor Darul Takzim. Dah tak ingat dah berapa orang peserta nye, tapi yg pasti 99 org budak berjaya disunatkan (sepatutnya 100 org, tapi sorg lari )

Mmg tak banyak ambik gambar. Sebab busy sunatkan orang. Hahaha Ala, gambar ambik pon banyak tak jadi.. Yg paling hepi, jumpe member seangkatan!! hehe.. Jumpe Idham (D70s), Aliff (D70s), Hisham (D40) dan Amat (350D). huahua.. Idham dan Hisham tu kawan flickr. Tup2 jumpe kat Sunathon


Kitaorg tido kat rumah keluarga angkat 2 malam. Dapat keluarga angkat kat Kg. Semaloi. Dahlaa depan rumahnye sawah. Tapi tak sempat nak ambik gambar. Busyy.. Tapi, keluarga angkat bst gile!!! asyik makan jerr

Lepas abis sunathon, kitaorg pegi Tioman. Hek2.. padahal baru je balik dari Tioman kan.. Nak ambik gambar malu2 jer sebenarnya. Iyelah, dahlaa lens kontot.. D50 jerrr..




Papepon, terima kasih semua!! hehehehe.. ribu-ribu terima kasih!!!

yg penting: saya dah pandai sunatkan org!


Thursday, 16-Aug-2007 22:43 Email | Share | | Bookmark
Mood Merdeka


Quote:
petang tadi pegi jenjalan kat Bukit Komanwel. dari jauh nampak sorg pacik sedang pegang pancing. eh, apehal memancing kat atas bukit? :shock:



Quote:
pegi tengok lebih dekat, owhh.. men layang2 rupenya..
layang2 yg dibuat dgn bendera Malaysia. mungkin pacik neh tgh dlm mood merdeka kot..


sambutlah merdeka dgn hati dan pemikiran yg bebas. ahaks!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net